Wordpress Hosting

Uw Wordpress website snel, veilig en altijd online.

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gefocused op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Het is de meest populaire software voor het opzetten van een weblog of blog. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heel wat verenigingen en ondernemingen gebruiken Wordpress om hun websites en blogs te bouwen. Met behulp van Softaculous kan u Wordpress met enkele klikken zelf installeren.


Alle voordelen ontdekken van Wordpress hosting?

Wordpress is de ideale tool voor het opzetten van uw website of blog. We geven u graag een overzicht van de belangrijkste features.

Comments toelaten mogelijk
Er is een ingebouwde comments functie, die u al dan niet installeert, waardoor gebruikers hun mening kunnen geven over door u gepubliceerde items. Volledig conform de Web 2.0 gedachte waarbij de gebruiker eerder een deelnemer in plaats van een pure bezoeker is.

Bescherming tegen spam met ingebouwde filters
Doordat gebruikers comments kunnen toevoegen zijn er ook automatische spamrobots die reclame proberen toe te voegen als reactie. Geen probleem! De ingebouwde spamfilters filteren netjes alle spam-berichten.

Beperkte toegang mogelijk
Wenst u enkel te publiceren voor een beperkt publiek, bv. voor een interne weblog voor uw bedrijf of vereniging? Geen probleem: u kunt elke post met een wachtwoord beschermen.

Meerdere auteurs/beheerders mogelijk
Er zijn maar liefst 10 gebruikerslevels mogelijk bij elke Wordpress hosting. Hierdoor kunt u dus perfect per gebruiker zijn/haar rechten toewijzen.

Onmiddellijk melding aan zoekmachines
De ingebouwde Ping-O-Matic zorgt ervoor dat elke post onmiddellijk wordt doorgegeven aan de zoekmachines. Doordat Wordpress als blog wordt herkend komt uw blogpost vrijwel onmiddellijk tussen de zoekresultaten.

Geen rebuilding nodig
Even een andere layout kiezen? Geen probleem. Uw content wordt onmiddellijk geÔntegreerd in de nieuwe lay-out zonder dat u manueel iets hoeft aan te passen.

Volledig conform de W3C standaarden
Alle code die wordt gecreŽerd door Wordpress is volledig W3C conform. W3C is de internationale standaard voor website codes. Een goed website code vermijdt problemen, bugs en slechte opnames in de zoekmachines.