Softaculous

Softaculous, wat is dat?

Softaculous is een automatische script-installer die u helpt bij het snel en makkelijk installeren van een groot aantal bekende systemen als blogs, forums, gastenboeken, webwinkels, cms systemen en nog veel meer!

U heeft hierbij geen enkele technische kennis nodig want alles wordt voor u gedaan, zoals MySQL databases aanmaken en bestandsrechten correct instellen. U hoeft alleen maar een paar simpele stappen te doorlopen om een kant en klaar systeem te installeren op uw website. Momenteel bevat Softaculous meer dan 200 bekende scripts en daar komen maandelijks nog nieuwe scripts bij.

Kijken en vergelijken

Softaculous biedt gebruikers de mogelijkheid om van elk script eerst een demo te bekijken voordat een systeem naar keuze geinstalleerd gaat worden. Zo weet u duidelijk waar u aan toe bent en hoeft u niet eerst alles te installeren om het vervolgens te kunnen testen. Alle demo's zijn volledig werkend met admin interface zodat van het systeem naar keuze ook de back-end getest kan worden.

En alsof dat nog niet genoeg is, is het ook nog eens mogelijk om reviews van andere gebruikers te lezen en beoordelingen te bekijken.

Altijd up-to-date

Softaculous wordt automatisch bijgewerkt naar de meest recente versie. Hierbij worden van alle scripts altijd de nieuwste versies opgehaald. Zo bent u altijd verzekerd dat u met een nieuwe versie werkt en geen verouderde software.

Ook het bijwerken van bestaande installaties is makkelijker dan u denkt! Indien u een script naar keuze geinstalleerd heeft en er komt een nieuwe versie beschikbaar van het systeem dan zult u automatisch een e-mail van onze server ontvangen met de melding dat er een update beschikbaar is. Deze update kunt u dan met behoud van uw content, aanpassingen, thema's in één klik installeren.