Prestashop Hosting

Uw eigen webwinkel met Prestashop

Online verkopen wordt met Prestashop een pak eenvoudiger. Met Prestashop stelt u snel een duidelijke duidelijke catalogus samen. De software laat u toe met uw clanten te communiceren en bestellingen te verzamelen in een winkelwagentje. Bovendien kunnen klanten meteen afrekenen met ondermeer kredietkaarten, iDeal en PayPal. Ook over de verzending, opvolging en beveiliging hoeft u zich geen zorgen te maken.

Verkoop uw producten in een webwinkel die goed scoort in Google, makkelijk met uw website integreert en helemaal niets kost. Met behulp van Softaculous kan u Prestashop met enkele klikken zelf installeren.


Alle voordelen ontdekken van Prestashop?

We geven u graag een overzicht van de belangrijkste features.

Laagdrempelig
Een Prestashop winkel lanceren doet u met enkele klikken. U stelt heel eenvoudig een catalogus samen, plaatst deze online en voor u het weet lopen de bestellingen binnen. er is geen technische kennis nodig om met Prestashop van start te gaan.

Makkelijk in beheer
Het beheer van uw Prestashop webwinkel verloopt zeer vlot. U kan makkelijk producten toevoegen, aanpassen en verwijderen. Ook het verwerken en opvolgen van bestellingen gaat in een handomdraai.

Flexibiliteit
Prestashop is uit te breiden met duizenden modules. De meeste hiervan zijn bovendien gratis. Met deze module kan u uw webwinkel verder uitbouwen tot een krachtige webshop. Ook zijn er vele templates beschikbaar om het uiterlijk van uw shop naar uw hand te zetten.

Alle populaire betalingssystemen
Uw klanten kunnen makkelijk betalen met hun kredietkaart of via PayPal. Prestashop werkt echter ook perfect met iDeal, Ogone, Google Checkout, Moneybookers en een hele reeks andere systemen..