Drupal Hosting

Uw Drupal website snel, veilig en altijd online.

Drupal is een CMS (Content Management Systeem) om websites te beheren. Een CMS systeem zorgt ervoor dat u zonder technische kennis de inhoud van uw website (teksten, video's, muziek, foto's, afbeeldingen enz.) publiceert op internet. Drupal omvat een krachtig framework om websites te bouwen en is volledig modulair opgebouwd. U kan het dus zelf naar wens uitbreiden.

Drupal hosting wordt door heel wat ondernemingen en overheidsdiensten gebruikt voor het bouwen van hun websites. Met behulp van Softaculous kan u Drupal met enkele klikken zelf installeren.


Alle voordelen ontdekken van Drupal CMS hosting?

We geven u graag een overzicht van de belangrijkste features.

Kant en klare modules
Elke Drupal hosting omvat een installatie met heel wat functies. Bovendien is het mogelijk om op elk moment uit te breiden met een keuze uit meer dan 3.500 modules.

Makkelijk in beheer
Het beheer van uw Drupal website verloopt zeer vlot. Een intuÔtief controlepaneel helpt u om uw Drupal websites vlot te beheren.

Snel en efficiŽnt door caching techniek
Caching zorgt ervoor dat niet telkens bij elk nieuwe bezoeker de volledige inhoud moet geladen worden. Dit heeft als gevolg dat een bezoeker de websites sneller te zien krijgt en beperkt ook de nodige resources. Dankzij deze ingebouwde caching techniek werkt uw Drupal website dus veel sneller dan een traditionele website.

Personalisatie mogelijk
Verschillende layouts zijn aanpasbaar. Van de meeste websites die Drupal als framework gebruiken merkt u dat niet. Er zijn immers verschillende layouts (website ontwerpen) beschikbaar die u vervolgens zelfs helemaal kunt aanpassen aan uw eigen look-and-feel.

Actieve Drupal community
De Drupal community is zeer groot. Dat heeft enkel maar voordelen. Zo stijgt het aanbod extra modules met de dag en worden ook bugs onmiddellijk doorgegeven. Daardoor is Drupal een van de beste en meest veilige CMS pakketten.

Zoekmachine vriendelijke pagina's
Zoekmachines zijn voor de meeste websites de belangrijkste verkeersbron. Daarom werd er bij de ontwikkeling van Drupal CMS rekening mee gehouden. Alle pagina's ontwikkelt in Drupal zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Uitgebreide toegangscontrole met rollen en permissies
Het is perfect mogelijk om meerdere beheerders voor uw Drupal website aan te stellen. Bij elke gebruiker kan u bovendien de permissies instellen. Zo kunt u ook gebruikers aanmaken die geen of slechts beperkte beheersrechten hebben. Voor elke gebruik kan u een individuele policy instellen.