cPanel

Controlepaneel

Al onze hostingpakketten zijn voorzien van cPanel, de absolute nummer één op het gebied van webhosting beheer.

cPanel maakt het beheren van uw website kinderspel, de mogelijkheden zijn eindeloos en ondanks al deze mogelijkheden blijft cPanel zeer makkelijk in gebruik. Met cPanel heeft u zelf de touwtjes in handen.

Wat kan u zoal met cPanel?

Mail. cPanel biedt onder andere de mogelijkheid om mailboxen aan te maken en uw Spam Filter in te stellen. Ook kunt u auto responders, forwarders en filters aanmaken. Uiteraard kan ook WebMail niet ontbreken: u krijgt hier de keuze uit RoundCube, Horde of SquirellMail. Zelf raden wij RoundCube aan.

Bestanden. U kan alle bestanden van uw website beheren via de uitgebreide ingebouwde File Manager. Uiteraard kan u ook gewoon via FTP verbinding maken. Ook het maken van een backup of nakijken welke ruimte uw bestanden innemen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan u ook een WebDisk aanmaken.

Logs en statistieken. De laatste bezoekers of uitgebreide statistieken kan u allemaal bekijken via oa. AwStats en Logaholic. Ook de Access logs en error logs voor het opsporen van problemen met uw website zijn hier centraal beschikbaat.

Databases. Een database aanmaken of beheren doe u in een handomdraai. Via phpMyAdmin kan u bovendien van overal uw database beheren via een webinterface.

Screenshots