Waarom biedt u geen onbeperkt dataverkeer?

Het is waar dat sommige van onze collega's hosting pakketten aanbieden met onbeperkt dataverkeer. Dit is echter niet altijd het geval. Als u de kleine lettertjes erbij neemt zal u vaak zien dat dit enkel gaat over dataverkeer dat meteen betrekking heeft op uw website en onderworpen is aan een "fair use" policy.

Dit betekent dat uw website op elk moment kan afgesloten worden als zij vinden dat u op een "unfaire" manier gebruik maakt van hun services. Hoe zij bepalen wat "unfair" is zal steeds moeten gebeuren door ergens een lijn te trekken in de hoeveelheid bandbreedte die u mag gebruiken. Zij zullen u niet vertellen waar ze deze lijn trekken want anders is het natuurlijk niet meer "onbeperkt". Wanneer u deze onzichtbaare lijn overschrijdt bestaat echter de kans dat men u volledig gaat afsluiten zonder mogelijkheid tot upgrade. Mogelijk ontvangt u zelfs pas laat of helemaal geen verwittiging vooraf.

Wij kiezen er voor om een harde limiet te zetten. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kan u deze ook gewoon gebruiken zoals u zelf wilt.


Wat als mijn website populair wordt en meer dataverkeer veroorzaakt?

Als het extra dataverkeer legitiem is en geen inbruik maak op onze "fair use" policy zullen we u simpelweg meer dataverkeer toekennen of u contacteren om een oplossing uit te werken.


Tags: bandbreedte, onbeperkt, limie, trafiek, dataverkeer, fair, use, fup


Domeinnaam beschikbaar?

Alle extensies weergeven