SSL Certicaten

Bij elk hosting pakket zijn gratis SSL certificaten inbegrepen die zijn uitgegeven door cPanel en Sectigo.

How2 Solutions biedt u daarnaast een breed gamma aan certificaten van Sectigo, DigiCert, Symantec, Thawte, Trustwave, GeoTrust en RapidSSL. Afhankelijk van uw behoefte en budget helpen wij u een certificaat te kiezen. Bovendien leveren wij alle certificaten aan een goedkoper tarief. Wij helpen u ook met het doorlopen van de aanvraag en uiteraard is de installatie van uw certificaat gratis.Aanbod

Neem contact met ons op indien u een certificaat wenst te bekomen. Afhankelijk van uw behoefte zullen wij u dan enkele mogelijkheden voorstellen.Wat zijn SSL certificaten?

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Domeinnaam beschikbaar?

Alle extensies weergeven